Wilt u ook een zijn met de natuur?

   

 

 

 

In de Oekraïne, het grootste land van Europa, een nog  onbekende vogelreisbestemming gaan ontdekken

 

Een orginele reis maken in samenwerking met Birdlife Oekraine, de officiële partner van Vogelbescherming Nederland. U kunt er zeker van zijn we er zeker van dat u op de beste vogelplekken zult komen (mét lokale vogelgids!) en dat een gedeelte van de opbrengst van de reis ten goede komt aan Birdlife Oekraïne  Met fluisterbootjes een gebied ingaan en de vogels niet op hoeven zoeken want ze vliegen je letterlijk om de oren!

 

  

 

 

 Paardrijvakantie in Andalucía 

 

Genieten van de stilte, de ongerepte natuur en de zon die 300 dagen per jaar schijnt. Galopperen over uitgestrekte vlakten en hoog in de bergen. Leer de set kennen van Sergio Leone’s Westerns, zoals ‘Once upon the West’ en heb een onvergetelijke paardrijvakantie! Slapen in een hotelappartement met prachtig uitzicht op de Sierra Nevada! De Sierra Nevada is een gebergte met zestien bergtoppen boven de 3000 meter (de op één na hoogste bergketen van Europa) in Andalusie waar je meer dan 2100 plantensoorten kan vinden en het gebied is ook rijk aan meer dan 60 vogelsoorten zoals de gier, de koningsarend en de alpenhegmussen. Zoogdieren die je hier tegen kunt komen zijn o.a. de Spaanse berggeit, vossen, everzwijnen, wezels en dassen. 

 

 

Een pelgrimstocht Santiago de Compostella : Aankomst te paard in Santiago is de beloofde reis

 

De eerste en meest belangrijke Europese culturele route, waar, de redenen voor je komst na meer dan duizend jaar nog in leven zijn. Als pelgrims te paard voor een paar dagen in de levende geschiedenis van een oude weg waar je nieuwe sensaties zult opdoen. In de omgeving zijn enkele van de best beschermde reservaten van Zuid-Europa. De wereld van de pratende stenen, met dorpjes waar het lijkt  alsof de tijd heeft stilgestaan,de dierenwereld,  stroomgebieden, lagunes, meren, enz., zoals de eerste pelgrims ze hebben gezien.   

 

Westerntocht; een kudde koeien begeleiden

 

Voor liefhebbers van de natuur is er westernrijden, een uniek aanbod n.l. 6 dagen een kudde van 150 koeien te begeleiden van de winter weilanden aan de kust tot de zomer weilanden in de Pyreneeën. De tocht zal door de bergpassen en groene valleien van de Pyreneeën lopen. Geslapen wordt in comfortabele verblijven en de avonden worden opgeluisterd met optredens van gitaar folk / country. Een nacht is er een  bivak bij het vee.    

 

 

Een schildercursus in de Sierra Nevada

 

Een schildercursus o.l.v een ervaren en gediplomeerde docent in Cortijo La Balsa, gelegen tussen de amandel- en olijfboomgaarden op de noordhelling van de Sierra Nevada op 1100 meter hoogte in een schitterend wandelgebied. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om uw teken- of schildertalent te ontdekken (iedereen kan het!) of, voor gevorderden, om uw talent verder te ontwikkelen of individueel te werken in een inspirerende omgeving op een fantastische locatie!   

 

    

Yukon  Alaska

  

In Yukon en Alaska vindt u een ongerepte ruige wildernis met reusachtige bergketens, gletsjers en fjorden. Deze reis begint in Whitehorse, de hoofdstad van Yukon, waar u de camper ophaalt. Na een overnachting in een hotel begint uw camperavontuur. Laat u verrassen door de prachtige natuur met fraaie uitzichten. Ook maakt u kans op het zien van wilde dieren, bijvoorbeeld tijdens de excursie naar Denali National Park waar beren, elanden, wolven en kariboes voorkomen. Vanuit Seward maakt u een cruise door Kenai Fjords National Park met schitterende fjorden en gletsjers en mogelijk spot u een walvis. In Dawson City gaat u even terug in de tijd van de goudzoekers. Een uitstapje aan het dorpje North Pole, waar u op bezoek kunt bij de kerstman, behoort ook tot de mogelijkheden. Het beste van Yukon en Alaska in één reis! 

 


 

 

Copyright ©2010  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb